top of page
Keresés

4 dolog, ami miatt bevonzza hozzád az új vendégeket a thesera eljárás

Frissítve: 2022. júl. 7.

Aki a szépségiparban dolgozik, annak alapvetően két célja van. Az egyik, hogy a szolgáltatásai között minőségi és hatékony kezelések kapjanak helyet. A másik, hogy minél nagyobb vendégkört tudhasson a magáénak. Ha szakmabeliként te is egyetértesz ezzel, nem hiányozhat a palettádról a thesera eljárás sem. Összegyűjtöttük az okokat, amelyek miatt annyira kedvelik az emberek ezt forradalmian új kezelést.



1. Azonnal látszok a thesrea eljárás eredménye!


A thesera kezelés röviden egy olyan ránctalanító és lifting hatású eljárás, amely hatására a megereszkedett bőr látványosan feszesebbé válik. Vagyis már akkor szembetűrő a változás, amikor a vendég bő egy órás kezelést követően belenéz a tükörbe. A hatás pedig időbel csak fokozódni fog.


2. Hatvanöt perc alatt fiatalítja meg a bőrt


Egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe. A lifting hatású thesera eljárás megemeli a bőrt, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.


3. Teljesen megváltozik, megfiatalodik az arc


Valójában minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. A thesera kezelés pedig pontosan ezt nyújtja. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd. Mindehhez pedig a thesera termékek nyújtanak tökéletes kiegészítést. Az antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz.



4. Tű-és fájdalommentes


A ránctalanító és bőrfiatalító thesera kezeléshez nincs szükség tű használatára és semmilyen fájdalommal nem jár. A gyakorlatban az történik, hogy a bőr előkészítését követően egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket viszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a hatóanyagokkal együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. Mellékhatása pedig nincs.


Vagyis a fentieket látva nem kérdés, hogy helye van a palettán a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő thesera eljárásnak is. Hiszen ki ne szeretne a lehető legnagyobb kényelemben látványosan megfiatalodni egy óra leforgása alatt?


23 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page