top of page
Keresés

3 dolog, amit a Thesera nyújt neked kozmetikusként!

Sok szó esett már arról, hogy a nem mindennapi Thesera kezelés által mi mindent kapnak a vendégek. Nem kérdés azonban az, hogy a szakmabeli kozmetikusok számára is nagyon sok pozitívummal jár az eljárás elsajátítása és alkalmazása is. Lássuk, milyen előnyökkel jár számodra az, ha a szolgáltatásaid között szerepel a thesera is!


1. Egyszerű eljárás


A thesera eljárás több lépcsőből álló folyamat, amelyet ha egyszer megtanul az ember, már rutin feladattá válik. Az egész a bőr előkészítésével kezdődik amely azért nagyon fontos, mert ezáltal a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait. Ez igaz a bőrbe olvadó, úgynevezett PDO szálakra is. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket viszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. Egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe.


2. Sima és feszes bőr a vendégeid számára


A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd. Vagyis a vendégeid megfiatalodnak a kezeid alatt. Egy ilyen kozmetikushoz pedig nem csak visszajárnak majd, de a barátaikat, ismerőseiket is magukkal hozzák, növelve ezzel a vendégkörödet.



3. Felkészült szakmaiság a megfelelő képzésen


Alapvetően egy igen komoly eljárásról van szó, így fontos az elmélet mellett a gyakorlati tudás is. Éppen ezért nem mindegy, milyen képzést választasz mindezek elsajátításához. Nálunk az elmélet részben érintjük az anatómiát, a részletes bőrdiagnosztikát, valamint a thesera kezelés részleteiről is. Ezt követően a gyakorlás első fázisa gyümölcsökön történik, majd a modellen történő képzés során először az egyik oldalon a szakoktató minta munkát végez, ahol van lehetőség akár videó készítésére is. Ezután a másik oldalon a tanuló önállóan végzi el a feladatot, természetesen szakmai felügyelet mellett. A tanfolyam elvégzését követően a résztvevő megkapja magát a gépet egy munkafüzettel, kezelő modulokat, valamint egy oklevelet is.


25 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page