top of page

Orenna szemöldök és szempilla festékek

Orenna szemöldök és szempilla festékek

3-4 hétig tartó intenzív szín, ragyogó fény a szempilláknak, szemöldöknek. Dúsít, vastagít, ível! Közel 13 éves tapasztalataink alátámasztják, hogy az Orenna a legjobb tartós szemöldök festék és szempillafesték a professzionális termékek piacán. Az Orenna szemöldök festék, valamint szempillafesték használata tökéletes megoldást jelent a kozmetikusok számára. A vendégek elégedettsége a legjobb bizonyíték. Az Orenna szupertartós, hipoallergén festék titka abban rejlik, hogy tökéletes színharmóniát és fényt biztosít a szemöldök és szempilla szálaknak. A több héten át tartó intenzív színek már bizonyítottak és kifogástalanul meggyőzőek. Többéves keresés és tapasztalatszerzés után megtaláltuk, itt a legjobb és a szakmai elvárásoknak leginkább megfelelő tartós szemöldök festék, illetve szempillafestékek. Szinte minden kozmetikus ismeri az Orenna festékeket, aki egyszer kipróbálta és tapasztalta a különbséget, sosem fogja beérni kevesebbel!

Az Orenna szemöldök festék és szempillafesték hihetlenül tartós színt biztosít!

 

Orenna szempillafesték:

  • Fekete szempillafesték – a mélyfekete, fényesen csillogó szempilla

  • Kékesfekete szempillafesték – intenzív, friss hatás

 

Orenna szemöldök festék:

  • Közép szőke szemöldök festék – szőke és világosbarna hajhoz kiváló választás!

  • Barna szemöldök festék – gyönyörű meleg tónusú mélybarna sötétebb hajhoz

  • Grafit szemöldök festék – őszülő hajú vendégeknek

Várjuk jelentkezését, sosem volt még ilyen tartósan fekete szempillája!

 Az Orenna szupertartós szemöldök és szempillafesték (3-4 hétig megmarad az intenzív szín) gyengéd formulája nem okoz allergiát, érzékenységet. Hozzá tartozó peroxid géllel kikeverve káprázatos színeket alkothatunk. 

A szempillák nemcsak tökéletesen mély színt kapnak, hanem szépen csillognak és bársonyosan puhák is lesznek! Többek között ez is az Orenna tartós szempillafesték egyike előnye. 

Az Orenna termékeket az Európai Unióban gyártják, ennek megfelelő mind a szempillafesték, mind a szemöldök festék rendelkezik egészségügyi engedéllyel.

bottom of page