top of page
Keresés

3 dolog, ami miatt érdemes kihasználnod a Thesera kezelés előnyeit a szalonodban

Nem kérdés, hogy mindig szeretné olyan szolgáltatással bővíteni a palettáját, amely által valami újat tud nyújtani a vendégei számára. Ehhez pedig keresve sem találhatnál jobbat a Thesera kezelés nyújtotta lehetőségeknél, amely által gyakorlatilag egy óra leforgása alatt megfiatalíthatod a hozzád érkezők bőrét. Lássuk, miről is van szó!


1. Látványos eredmények


A Thesera kezelés röviden egy forradalmian új ránctalanító és lifting hatású kezelés, amely hatására a megereszkedett bőr láthatóan feszesebb lesz. Vagyis már akkor sokkal szebbnek és fiatalabbnak látja majd magát a tükörben a vendéged, amikor végez ér a kezelés, a hatás pedig csak fokozódni fog. A bőr előkészítését követően egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket viszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.


2. Újjá varázsolhatod vendéged bőrét bő egy óra alatt


Egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe. Vagyis tulajdonképpen egy komplett, speciális ránctalanító kezelést adsz a hozzád érkező számára úgy, hogy ehhez csak a Thesera anyagaira van szükség. A lifting hatású eljárás a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.



26 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page