top of page

Santana Vegán ampullák

Santana Vegán ampullák

Santana ampullák általános jellemzői és előnyei

 

Santana kozmetikumok Németországban készülnek, olyan cégnél, melyet 1980-ban alapítottak. Az évek folyamán egy dinamikus, innovatív bőrápolási termékcsaláddá váltak. Az emberi testben lejátszódó természetes biológiai és fiziológiai folyamatok, valamint a legújabb kozmetikai találmányok ismeretei vezettek el a Santana ampullák kifejlesztéséhez. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ezek a termékek biztonságos, steril körülmények között készülnek és magas hatékonyságúak. Ezek az aktív hatóanyagok képesek koncentráltan behatolni a bőrbe és ott kifejteni hatásukat. (Terméktől függően szükség lehet gyengéd melegítésre). A bőr rétegeinek jelentős változásához azonban szükséges lehet néhány hét, különösen ahhoz, hogy a bőr egészséges aktív működését visszanyerje.

 

Innovatív aktív hatóanyagok

A Santana ampullákban – bőrazonos, természetes, természetazonos és innovatív aktív hatóanyagokat alkalmaznak, melyeket körültekintően választottak meg, és bőr kompatibilis anyagon teszteltek. A Santana ampullák aktív hatóanyagokat tartalmaznak a legfrissebb tudományból.

 

Ásványi olajok és a szilikon
Olyan anyagok, mint az ásványi olajok és a szilikon elraktározódhatnak a bőrben és megnövelheti az allergia esélyét. Az okklúzív hatás miatt az ásványi olajak zavarják a bőr általános folyamatait is. Biztonsági okok miatt, ezért a Santana ampullák kerülik ezen anyagok használatát, amennyire csak lehet.

 

Parabének
A parabének olyan tartósítószerek, amelyekről hosszú tanulmányok szólnak. Mindezek ellenére kifogásolják, kritizálják őket. Biztonsági okok miatt, ezért a Santana ampullák kerülik a parabének alkalmazását, amennyire csak lehet.

 

Halogént tartalmazó tartósítószerek
A halogént tartalmazó konzerválószereket erősen kritizálják a magas allergiás reakcók veszélye miatt. Éppen ezért, biztonsági okok miatt, a Santana ampullák lemondanak ezeknek az anyagoknak az alkalmazásáról, amennyire csak lehet.

 

PEG-emulgálószerek
A PEG származékok a vizet és a zsírt kapcsolják össze, ami gyakran fordul elő a kozmetikai termékekben. Ezzel javítják a bőr áteresztő képességét is a hatóanyagok számára. A PEG származékok kétséges szennyeződéseket tartalmazhatnak, ezért a Santana ampullák olyan mértékben kerülik ezen anyagokat, mint összetevők, amennyire csak lehet.

 

Innovatív csomagolási technika
A Santana ampullák prémium, hermetikus csomagolásban készülnek. A légmentes csomagolás meggátolja a levegő és a mikroorganizmusok bejutását, mellyel biztosítja a stabilitást a hatóanyagok számára. Teljesen kizárt, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön a termékekbe. A csomagolás teljesen környezetkímélő. Az átláthatósági adagoló rendszer pontos információt ad az ampulláról.

 

Gyakorlati irányelvek a termékskáláról
A termékek irányelvei a humán fiziológia és az innovatív kozmetikai standard előírásaival egyeznek meg.

 

 

Vitamin A ampulla (Retinol booster)   – Vegán

Hatása: Az A vitamin ampulla ideális alipikus, érzékeny, elvékonyodott bőrre, mely hamar kipirosodik. Stimulálja a collagen termelést, javítja a bőr komplex megjelenését, jelentősen csökkenti a ráncokat. Javasolt intenzív kezelés részeként, de masszázshoz is kiváló. Tartósítószer mentes.
Fő hatóanyag: Retinol, Avokádó olaj, C vitamin
Alkalmazható: Manuálisan, Ultrahang

 

Selyem ampulla (Silk direct beauty) 

Hatása: A selyemszálak, mint a „rostok hercegnője” nagyon hasonlítanak az emberi kötőszövetre. Ennek köszönhetően szabályozza a bőr optimális nedvesség egyensúlyát. A selyem protein rendkívüli szerkezete miatt tökéletes bőrvédő, közvetlen feszesítő, védelmet és ragyogását kölcsönöz a bőrnek. Alkalmas smink alapként is. Minden bőrtípusra ajánlott. Ásványi olaj mentes.
Fő hatóanyag: Selyem protein, B5 vitamin
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Ultrahang, Mezoterápia

 

Vitamin C koncentrátum ampulla  – Vegán

Hatása: C-vitaminra szüksége van a bőrnek, mert serkenti a kollagén-szintézist és javítja a bőr tónusát. A C-vitamin tökéletes gyökfogó, mely erősíti a bőr védelmi mechanizmusát. A bőr regenerálása és védelme garantált. A hosszan tartó hidratáló Hydroviton ® biztosítja a feszes és sima bőrt. Alkalmas minden bőrtípusra. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: C-vitamin, E vitamin, Hydroviton® (NMF)
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Ultrahang, Mezoterápia

Couperose ampulla (Anti stressz)  -Vegán

Hatása: Speciális ampulla mely ellensúlyozza a hajszálér tágulatos, kipirosodásra hajlamos bőröket. Megelőzi őket, mielőtt újból „belobbannak”, illetve a láthatóakat nyugtatja, ezáltal jobb bőrképet kapunk.
Alkalmas hajszálér tágulatos bőrre, teleangiektázia ellen. Ásványi olaj mentes.

Fő hatóanyag: Gesztenye kivonat, Vörös szőlőlevél kivonat, C-vitamin
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis kezdetben negatív, majd pozitív póluson vagy Ultrahang

 

Éjszakai ampulla (Overnight Expressz) – Vegán

Hatása: Overnight Express, rugalmasságot és ragyogást kölcsönöz a bőrnek éjszaka, szinte egyik napról a másikra. Magasan hatékony protein betain, mint energizáló, a gazdag lipidekkel kombinálva gyorsan és hatékonyan fokozza bőr regenerálását. Bőrünk elasztikussága, tónusa fokozódik, mely friss, fiatalos kinézetet nyújt. A pH korrigált ampulla használható a szem és az ajkak környékére irritáció nélkül. Ásványi olaj és illatmentes. Alkalmas minden bőrtípusra.
Fő hatóanyag: Betain (kis molekulasúlyú aminosav), Jojoba olaj, Karitévaj, B5 vitamin, NMF
Alkalmazható: Manuálisan este bőrápoló krém előtt.

 

Caviar ampulla (Caviar Extract Activator) 

Hatása: A tökéletes luxus hatóanyag a tengerből intenzíven ránctalanít, serkenti a bőr vérkeringését és saját kollagén termelését. Frissít, fiatalít, és jól nyugtatja a bőrt. Erősíti az immunrendszer védekezését. Alkalmas minden bőrtípusra, különösen igényes bőrre. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Caviar kivonat, Barna alga, Vörös alga, Moszat, Protein, NMF
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Ultrahang, Mezoterápia

 

Hyaluron ampulla (Hyaluron Moisture) 

Hatása: A hialuronsav bőrazonos hatóanyag, melynek rendkívül magas a vízmegkötő tulajdonsága, így saját súlyának többszörösét képes megtartani vízből. Gyors és hosszan tartó bőrfeszességet biztosít. Alkalmas minden bőrtípusra, különösen dehidratált, vízhiányos bőrre. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Hialuronsav (~3,8%), Betain, E vitamin
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Ultrahang, Mezoterápia

 

Méhpempő ampulla (Gelee Royal)  

Hatása: A méhpempő hámképző, anyagcsere és vérbőségfokozó hatású. A benne lévő vitaminok, ásványi anyagok és a proteinek védik és táplálják a bőrt. Alkalmas minden bőrtípusra. Ásványi olaj, parabén és illatmentes.
Fő hatóanyag: Méhpempő, Méz
Alkalmazható: Manuálisan

 

Q10 ampulla (Q10 Concentrate)  – Vegán

Hatása: A bőrazonos aktív hatóanyag támogatja a bőr saját regenerálódását. Erős anti-oxidáns, szabadgyök fogó, ezáltal jelentős fiatalító hatása van. A sejtek energiatermelését fokozza, a finom ráncokat simítja, ezáltal sugárzóan fiatalos kinézetet biztosít. Alkalmas minden bőrtípusra, különösen száraz bőrre. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Q10 koenzim, Jojoba olaj, C vitamin
Alkalmazható: Manuálisan, Ultrahang, Mezoterápia

 

Homoktövis ampulla (Sanddorn)  -Vegán

Hatása: Vitamin bomba zsírhiányos bőrökre! Magas minőségű vitaminok és nyomelemek hatékony védelmet nyújtanak a szabadgyökök ellen, miközben táplálják az alacsony zsírtartalmú bőrt. A tiszta és értékes Homoktövis ideális C vitamin forrás, de összesen 10 más aktív vitamint és nyomelemet tartalmaz. Főként az A,C, és E vitamin véd a szabadgyökök ellen.
Alkalmas minden bőrtípusra, különösen alipikus bőrre. Ásványi olaj és parabén mentes.

Fő hatóanyag: Homoktövis olaj, E és C vitamin
Alkalmazható: Manuálisan, Mezoterápia

 

O2 Oxygen ampulla (Oxygen supply)  – Vegán

Hatása: Perfluorcarbont(PFC) tartalmaz, mely nagymennyiségű oxigént képes a bőrbe juttatni. Az oxigén energizálja a bőrsejteket, fokozza az anyagcserét és a vérkeringést. A Serin, mint funkcionális aminosav proteint és hírvivő molekulákat juttat a kötőszövetbe. Egészségesen feszes bőrt eredményez. Alkalmas minden bőrtípusra. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Perfluorcarbon (PFC), Serin (aminosav), E vitamin, NMF
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív)

 

Arany ampulla (Gold Extract anti-ageing) – Vegán

Hatása: Az arany kivonat serkenti a szervezet saját védekező mechanizmusát és mozgósítja az önszabályozó erőket a bőrben. A prémium hatóanyag stimulálja az anyagcserét és a bőr regenerálódását. Matrixyl, egy természetes peptid, amelyeket a bőrsejt optimálisan azonosít, aktiválja a kollagén szintézist, gondoskodik a ráncok csökkentéséről és a természetes regenerálódásról. Alkalmas minden bőrtípusra, különösen ráncokra. Ásványi olaj mentes.
Fő hatóanyag: Arany kivonat, Ginko Biloba kivonat, Matryxil (peptid), NMF
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Ultrahang

 

Lifting ampulla (Lift Effect) – Vegán

Hatása: Azonnali bőrfeszesítő ampulla, mely javítja a bőr struktúráját, erősíti azt és fokozza a kollagén termelést. Smink alapnak is ajánlott. Alkalmas hajszálér tágulatos (couperosa), ráncosodó bőrre. Ásványi olaj mentes.
Fő hatóanyag: Epigran/búzaprotein, Reffermin/Szója kivonat, Vadgesztenye, Hársfa, Kamilla, Allantoin
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Ultrahang

 

Bio Protect (organic essence)  – Vegán

Hatása: Ecocert minősítéssel rendelkező Vegán ampulla. Aloe vera és Fügekaktusz kivonattal. Tápláló, hidratáló, a kaktusz kivonat antioxidáns, feszesítő és vízmegkötő hatású. Lecsökkenti az irritációt és kipirosodást pl. dermabrázió, mezoterápia, AHA hámlasztás, vagy szőrtelenítés után. Minden bőrtípusra, de kifejezetten érzékeny, dehidratált, sérült bőrre javasolt. Ásványi olaj, színezék és tartósítószer mentes.
Fő hatóanyag: Aloe vera, Fügekaktusz őssejt (Opuntia Ficus-Indica Stem)
Alkalmazható: Ultrahang, Mezoterápia Manuálisan

 

Jojoba Vitamin E 

Hatása: A Jojoba olaj rendkívül jó hidratáló hatású, tökéletesíti hidrofil-lipid réteget és puhítja a bőrt. Az E vitamin szabadgyök fogó, védi a sejthártyát. Az ampulla javasolt masszázshoz is. Ásványi olaj, illat és tartósítószer mentes.
Fő hatóanyag: Jojoba olaj, E és C vitamin
Alkalmazható: Manuálisan vagy Ultrahang

 

Mélytisztító ampulla (Deep clean – desincrustation) – Vegán

Hatása: Az ampulla a bőr mélytisztításához javasolt, különösen szeboreás, aknés bőrökre. Könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból, fellazítja a szarusejteket, csökkenti a zsíros bőrök problémáit. Ásványi olaj mentes.
Fő hatóanyag: Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen (nem ionos tenzid), Citric acid (antioxidáns), Dehydroacetic Acid (baktericid)
Alkalmazható: Iontoforézis (negatív)

 

Ligetszépe ampulla (Nachtkerze – F vitamin)  – Vegán

Hatása: A Ligetszépe olaj értékes gamma-linolénsav tartalma csökkenti a száraz bőrök feszülő érzését. Hidratáló hatás mellett gyulladás csökkentő és nyugtató a bőr számára. Fokozottan zsírhiányos, hiperérzékeny, hajszálér tágulatos (couperosis) bőrökre ajánljuk. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Ligetszépe olaj (F vitamin), E vitamin, Karotin
Alkalmazható: Manuálisan vagy Ultrahang

 

Collagen ampulla – Vegán

Hatása: A collagen rostok a bőrbe felszívódva javítják a kötőszövet állapotát, feszesebbé, rugalmasabbá teszik azt. Allantoint, búzacsíra kivonatot és B5 vitamint is tartalmaz az ampulla. Ásványi olaj és tartósítószer mentes.
Fő hatóanyag: Collagen, Búzacsíra, B5, Allantoin
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforezis (negatív), Mezoterápia

 

Alga kivonat ampulla (Algen Extract) – Vegán

Hatása: Vörös és zöld alga kivonat – terápiásan hatásos hidratáló, regeneráló és feszesítő anyagok, melyek serkentik a bőr immunmechanizmusát. Az alga plazma rendkívüli hidratáló hatású. Alkalmas minden bőrtípusra, különösen vízhiányos bőrre. Ásványi olaj és illatmentes.
Fő hatóanyag: Vörös és zöldalga kivonat, Allantoin
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Ultrahang

 

Őssejt ampulla (Sensitive) – Vegán

Hatása: Tölgyfa gyökeréből és hajtásaiból nyert őssejtet tartalmaz az ampulla. Regenerálja a bőr szöveteit, gyógyító, nyugtató hatású. Ellenállóbbá teszi a bőrt a külső káros hatásokkal szemben. Alkalmas minden bőrtípusra. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Meristeme (Növényi őssejt), Serin (aminosav), Allantoin, Kamilla, Serin (aminosav)
Alkalmazható: Manuálisan, Iontoforézis (negatív), Mezoterápia

 

Szeborea és Akne ellenes ampulla (Sebor system Anti Acne)  -Vegán

Hatása: Klasszikus akne ampulla fertőtlenítő és gyulladás csökkentő hatású, normalizálja a bőr faggyútermelődését. Egyensúlyt szabályoz, ezáltal egészségesebb bőrképet eredményez. Ásványi olaj mentes.
Fő hatóanyag: Cetrimonium Bromid, Hársfa, Kamilla, B5, Allantoin, Betain
Alkalmazható: Iontoforézis (negatív)

 

EchinaCare Extract pure ampulla  – Vegán

Hatása: Minden bőrtípusra, de különösen sérült, sebes, aknés bőrökre ajánlott. Az Echinacea növény tiszta kivonata csökkenti a hiperérzékeny bőrök pirosságát, segíti a bőr sérüléseinek gyógyulását. Erősíti az immunrendszert és stimulálja a kollagén rostokat. Ásványi olaj, parabén és illatanyag mentes.
Fő hatóanyag: Echinacea Purpurea Root Extract (Echinacea gyökér kivonat)
Alkalmazható: Inontoforézis (negatív), Ultrahang

 

Alpesi Rózsa Őssejt ampulla (Stem Cells)  – Vegán

Hatása: 40 év feletti öregedő, ráncosodó bőrökre ajánlott. Az Alpesi rózsa őssejt kivonata aktivizálja a bőr regeneráló mechanizmusát, késlelteti az öregedési folyamatokat. Ásványi olaj, és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract (Alpesi rózsa sejtkultúra)
Alkalmazható: Iontoforézis (negatív), Ultrahang, Mezoterápia

 

Soft Skin B3 vitamin ampulla  

Hatása: Minden bőrtípusra használható. Segíti a bőr barrier funkcióit, fokozza az anyagcsere folyamatokat. Simább, puhább lesz a bőr és javítja a rugalmasságot. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: B3 vitamin, Szójaprotein, Azulén, Cukrok
Alkalmazható: Iontoforézis (negatív), Ultrahang

 

Sebum Balance Purifying ampulla  – Vegán

Hatása: Szeboreás és kombinált bőrökre készült ampulla. A zsíros bőrök faggyúmirigy működését normalizálja. Gyulladáscsökkentő és erélyes hidratáló hatású. Ásványi olaj és parabén mentes.
Fő hatóanyag: Hamamelisz, B3 vitamin, Kén
Alkalmazható: Iontoforézis (negatív), Mezoterápia, Ultrahang

bottom of page