top of page
Keresés

A thesera eljárás segít eltüntetni a mindennapos külső hatások nyomait a bőrről

A bőrünk a mindennapok során fokozottan ki van téve a káros, külső környezeti hatásoknak, ami bizony annak egészségét és kinézetét is nagy mértékben befolyásolja. Ezzel együtt pedig komoly hatása van azzal kapcsolatban is, hogy meddig lesz képes fiatalos maradni. Hiszen bár maga az öregedés folyamata nem megállítható, ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsasággal folyik le az arcbőrön. Ebben van hatalmas szerepe a thesera eljárás jótékony hatásainak.


Mi minden hat az arcbőrre?


Az olyan káros tényezők, mint például az UV sugárzás, a nem megfelelő táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság vagy a huzamosabb éjszakai munka mind hatással vannak a bőrünkre. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota.


Miben segíthet a bőrnek a thesera eljárás?


A thesera során alkalmazott antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd. A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.


Mi a thesera titka?


A thesera eljárás legfőbb ismérve, hogy a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. Hiszen bár a kollagén az emberi testben természetesen előforduló, nagyon fontos fehérje, amely nagyon lényeges alkotóeleme a csontoknak, ínaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt, mégis szükség van egy idő után a mesterséges beavatkozásra e téren. Hiszen a kollagén lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket is. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében. Ez a lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki, a savak és a szálak pedig stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését. Mindezek által növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz, a pórusok pedig összehúzódnak. Így pedig sokkal simább lesz a bőr. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.


A bőr állapota pedig szemmel láthatóan javulni fog.


14 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page