top of page
Keresés

3 dolog, amit a Thesera ránctalanító kezelésről tudni érdemes!

Frissítve: 2021. nov. 8.

Ránctalan, fiatalos bőr úgy, hogy ennek fenntartásához csupán néhány alkalommal kell ellátogatni a kozmetikushoz egy-egy fájdalommentes kezelésre. Nos ha valamivel, akkor egy ilyen szolgáltatással biztosan rengeteg vendéget tudsz bevonzani magadhoz úgy, hogy mindenki teljesen elégedetten távozik majd tőled. Lássuk, mit érdemes tudni a thesera eljárásról!



Forradalmian új ránctalanító kezelés


A Thesera kezelés röviden egy forradalmian új ránctalanító és lifting hatású kezelés, amely hatására a megereszkedett bőr láthatóan feszesebb lesz. A bőr előkészítését követően egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket viszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. Egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe. Vagyis tulajdonképpen egy speciális ránctalanító kezelésről van szó.


A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki.


A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan javul majd.




Könnyedén beszerezhetők hozzá az eszközök


A jó hír az, hogy ha megtalálod a megfelelő helyet, akkor egyszerre vásárolhatsz meg minden olyan terméket, ami szükséges a világszenzációnak számító Thesera ránctalanító kezelés elvégzéséhez. Az eljáráshoz minden professzionális termék megtalálható webshopunkban, kiváló árakon. Minőségi géleket, krémeket, ampullákat, de a speciális maszkokat is találsz itt., baráti áron. Így nem csak a vendégek távoznak majd boldogat egy-egy kezelést követően, de te is jól jársz e szolgáltatás bevezetésével.


Az elégedett kuncsaftok pedig hamar jó híredet viszik, így sosem lesz gondod amiatt, hogy túl sok szabad időpont van a naptáradban. Vagyis a webshop kínálatának és ennek a speciális kezelésnek hála, adottá válik ahhoz, hogy a vendégek teljesen újjá születhessenek a szalonodban. A te feladatod csak annyi, hogy miután elsajátítottad a technikát, vedd fel a szolgáltatásaid közé a thesera kezelést és hagyd, hogy a vendégeid arca magáért beszéljen az eredmény kapcsán. Ennél jobb reklámra és nagyobb bizonyítékra pedig nincs is szükség.

76 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page